Новини відділень

Шановні нотаріуси міста Києва!

Правлінням відділення НПУ у м. Києві було прийняте рішення запланувати проведення pагальних зборів нотаріусів міста Києва на 01.12.2021 з наступним порядком денним:
1. Вибори голови відділення НПУ в м. Києві.
2. Різне.

У період з 03.11. до 08.11.2021 включно тривало опитування щодо можливості участі (особистої присутності) у загальних зборах нотаріусів міста Києва 01.12.2021. Опитування проводилося у відповідності до п.3.2. Типового положення про відділення НПУ.

За результатами опитування більшість висловилася за перенесення дати зборів, враховуючи ситуацію щодо поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, та/або проведення зборів шляхом електронного дистанційного голосування.

Враховуючи викладене, повідомляємо:

– проведення загальних зборів нотаріусів міста Києва шляхом очного зібрання відкладається до покращення епідеміологічної ситуації;

– проведення загальних зборів нотаріусів міста Києва шляхом дистанційного електронного голосування відкладається до отримання офіційних висновків Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення та рішення Ради НПУ.

Правління відділення НПУ в м. Києві

Переглядів:
стрічка новин