Новини палати

Командування військової частини АО318 висловило вдячність Нотаріальній палаті України за активну громадянську позицію та вагому волонтерську допомогу військовослужбовцям мобільного госпіталю, що знаходиться у Маріуполі та бере участь у проведенні ООС.

Подяку вручила президенту НПУ Володимиру Марченку під час робочої зустрічі Ольга Богомолець, громадська та політична діячка, Заслужений лікар України, яка координувала ініціативу нотаріальної спільноти під час проведення благодійної акції НПУ «Нотаріуси допомагають лікарям», організованої в зв’язку пандемією коронавірусу.

Нагадаємо, що в результаті проведення акції кошти, зібрані нотаріусами України, були спрямовані на придбання необхідних засобів для вказаного військового госпіталю – дезінфікуючого концентрату та зволожувачів повітря.

Ольга Богомолець також щиро подякувала нотаріусам та НПУ за ініціативність, небайдужість, об’єднання зусиль заради допомоги людям, які знаходяться на передовій і щодня ризикують своїм життям в ім’я миру в Україні.

 

Переглядів:
стрічка новин