Новини палати Новини відділень

12 жовтня у Києві відбувся PKI Forum UA 2021, в якому традиційно взяла участь Наталія Козаєва, голова відділення НПУ в м. Києві, голова Комісії НПУ з питань інформатизації, цифрової трансформації та запобігання кіберзлочинності.

Наталія Козаєва стала спікером пленарної дискусії щодо електронної ідентифікації та виступила із доповіддю на тему «Зломи та атаки під час надання послуг нотаріусами: алгоритми дій, розбір кейсів». Також висвітлила питання використання нотаріусами різноманітних реєстрів для вчинення нотаріальних і реєстраційних дій, зокрема взаємодії нотаріусів із реєстрами територіальних громад і БТІ, окремо акцентувала на необхідності підключення нотаріусів до демографічного реєстру (закон готується до прийняття).

«Нотаріуси України готові працювати в будь-яких реєстрах з метою встановлення тих чи інших юридичних фактів для здійснення нотаріальних та реєстраційних дій. Наразі нотаріуси мають високий рівень відповідальності, усвідомлюють кіберзагрози і вміють захищати свої робочі місця від кіберзлочинців», – резюмувала Наталія Козаєва.

Переглядів:
стрічка новин