Підвищення професійного рівня нотаріусів: НПУ організувала масштабний захід у Києві
Новини палати Новини відділень

11 лютого 2020 року в м. Київ відбувся захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України, відділеннями НПУ в м. Києві та Київській області, за підтримки Міністерства юстиції України.

Нотаріуси з усієї України мали змогу безкоштовно підвищити професійний рівень на тему «Законодавчі новації у сфері державної реєстрації бізнесу».

Захід відвідало понад 500 нотаріусів із Києва, Київщини та інших областей України.

Із вітальними словами до колег звернулися президент НПУ Володимир Марченко, голова відділення НПУ в м. Києві Наталія Козаєва, директор Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України Дмитро Кирилюк.

Доповідачем виступив Віталій Желінський, заступник начальника управління – начальник відділу розгляду звернень у сфері державної реєстрації бізнесу Управління розгляду звернень та скарг у сфері державної реєстрації Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України.

Зазначимо, що НПУ регулярно проводить безкоштовні заходи для нотаріусів за участю провідних експертів у відповідних сферах. Учасники заходів отримують сертифікати про підвищення професійного рівня.

ФОТОАЛЬБОМ

Переглядів:
стрічка новин