Новини відділень

16 серпня у м. Суми відбувся безкоштовний захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України за сприяння Асоціації правників України.

З вітальним словом до нотаріусів звернулися президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко, начальник Головного територіального управління юстиції у Сумській області Ірина Свистун та голова відділення НПУ в Сумській області Лариса Ворошина.

Про особливості нотаріального посвідчення договорів у сфері нерухомості та державної реєстрації речових прав розповів член Ради НПУ Дмитро Кирилюк, проаналізував проблемні аспекти та перспективи напрацювання єдиної практики.

Віце-президент НПУ Олена Кирилюк висвітлила тему захисту професійних прав нотаріусів самоврядною організацією.

Адвокат Дмитро Остапенко поділився із учасникам заходу корисною інформацією щодо топ-3 кримінальних статей для нотаріусів, а саме підроблення, шахрайство, втручання в комп’ютерні системи.

На заході урочисто привітали Проскурню Владислава Олександровича та Крютченко Інну Олександрівну, які напередодні успішно склали кваліфікаційний іспит на право на зайняття нотаріальною діяльністю та  присягнули виконувати обов’язки нотаріуса чесно і сумлінно, згідно з законом і совістю, поважати права і законні інтереси громадян і організацій, зберігати професійну таємницю, скрізь і завжди берегти чистоту високого звання нотаріуса.

Переглядів:
стрічка новин