Новини відділень

22 жовтня у м. Київ відбувся безкоштовний захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України.

Розпочався захід із вітальних слів президента НПУ Володимира Марченка та голови відділення НПУ в м. Києві Наталії Козаєвої, після чого учасники перейшли до здобуття та закріплення знань, інтерактивного спілкування зі спікером та обговорення актуальних законодавчих новацій.

З доповіддю на тему «Практичні аспекти регулювання діяльності товариств з обмеженою відповідальністю» виступила Юлія Кильчинська, старший юрист ЮФ EVERLEGAL.

Спікер розповіла про особливості створення ТОВ та зміну статутного капіталу, нюанси переходу права власності на частку в статутному капіталі ТОВ.

Оскільки через масштабність тематики та обмеженість часу всі важливі питання висвітлити не вдалося, було вирішено незабаром організувати ще один захід на тему законодавства про ТОВ.

Зазначимо, що участь в безкоштовних заходах НПУ з підвищення кваліфікації можуть брати лише нотаріуси, що не мають заборгованості по сплаті членських внесків.

Переглядів:
стрічка новин