Новини палати

Майже чотири сотні нотаріусів підвищили професійний рівень на безкоштовному семінарі-практикумі, організованому Нотаріальною палатою України 22 червня у Одесі.

Проблемні питання, які виникають при здійсненні  контролю у сфері державної реєстрації, узагальнила Наталія Козаєва, член Ради НПУ, голова комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності, приватний нотаріус Київського міського  нотаріального округу. Також доповідач акцентувала увагу на основних помилках нотаріуса-реєстратора при здійсненні державної реєстрації речових прав та надала рекомендації учасникам семінару.

Член комісій НПУ з питань професійної етики нотаріусів та  аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, завідувач Шістнадцятої київської державної нотаріальної контори Марія Шапченко у своїй доповіді висвітлила особливості оформленні спадщини, проблемні питання, які можуть виникати при цьому, та шляхи їх вирішення.

Окрім цього, з вітальним словом до учасників семінару-практикуму звернулась голова відділення НПУ в Одеській області Тетяна Левенець, а також Руслан Сауляк, начальник Головного територіального управління юстиції Одеської області.

Зазначимо, що усі семінари для нотаріусів від НПУ – безкоштовні, за рахунок членських внесків. Учасникам видається сертифікат про підвищення професійного рівня. Із розкладом семінарів можна ознайомитися в розділі «Події» на сайті НПУ. 

 

Переглядів:
стрічка новин