Новини палати

12 травня 2020 року відбувся безкоштовний захід з підвищення професійного рівня нотаріусів – всеукраїнський вебінар на тему «Контроль у сфері державної реєстрації», організований Нотаріальною палатою України за підтримки Міністерства юстиції України.

Доповідачами на вебінарі виступили представники Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України: Дмитро Кирилюк, директор Департаменту; Віктор Дубовик, заступник директора Департаменту – начальник Управління розгляду звернень та скарг у сфері державної реєстрації; Віталій Желінський, заступник начальника Управління – начальник Відділу розгляду звернень у сфері державної реєстрації бізнесу Управління розгляду звернень та скарг у сфері державної реєстрації.

Під час заходу обговорювалися особливості розгляду скарг у сфері державної реєстрації нерухомого майна та бізнесу, зокрема умови застосування санкцій до нотаріусів та реєстраторів; підстави і порядок здійснення моніторингу реєстраційних дій; нюанси проведення камеральних перевірок. Також було проаналізовано типові порушення, які допускаються держреєстраторами при проведенні реєстраційних дій.

Переглядів:
стрічка новин