Новини палати

Оновлено склад Комісії Нотаріальної палати України з питань професійної етики нотаріусів. Організаційне засідання з цього приводу відбулося 31 травня 2018 року.

Головою Комісії обраний Андрій Спірідович, заступником голови – Сергій Матвієнко, секретарем – Тетяна Єресько.

Комісія НПУ з питань професійної етики нотаріусів створена як орган НПУ для забезпечення виконання Нотаріальною палатою України покладених на неї функцій контролю за дотриманням нотаріусами правил професійної етики. Комісія підконтрольна і підзвітна З’їзду нотаріусів України, а між з’їздами – Раді НПУ.

В межах своїх повноважень Комісія: контролює дотримання нотаріусами Правил професійної етики, а при виявленні порушень вживає заходів по їх усуненню; розглядає скарги та інші звернення членів НПУ, Міністерства юстиції України, головних територіальних управлінь, фізичних та юридичних осіб щодо порушень нотаріусами вимог правил професійної етики; організовує перевірку оприлюднених у ЗМІ фактів, що ганьблять честь і гідність нотаріусів та НПУ; розробляє єдині принципи професійної етики нотаріусів України і т.д.

Дякуємо за плідну та якісну роботу колишньому керівництву Комісії з питань профетики, зокрема, голові Валентині Дідок! Переконані, що оновлений склад Комісії буде працювати об’єктивно та справедливо, підтримуючи високі етичні стандарти нотаріальної спільноти України.

Переглядів:
стрічка новин