Новини відділень

Представники відділення Нотаріальної палати України в Запорізькій області 19 квітня 2023 року взяли участь у онлайн-нараді з головами районних рад, сільськими,селищними, міськими головами – на тему вчинення нотаріальних дій посадовими особами ОМС.

До наради за участю голови Запорізької обласної ради Олени Жук долучилися нотаріуси: голова відділення НПУ Людмила Масловець, член Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності Вікторія Морозова, член правління відділення Світлана Бережко.

Учасники заходу обговорили питання змін у законодавстві, що регулює цивільні права громадян щодо спадкування під час воєнного стану в Україні.

Допомога органів місцевого врядування членам своїх громад, особливо з окупованих територій, дуже важлива: слід вчасно і юридично грамотно пояснити, куди звертатися із заявами про прийняття або відмову від спадщини, де їх оформити, які строки передбачені для цього. Тому працівники ОМС повинні бути обізнані у всіх змінах, що відбуваються в законодавстві.

Переглядів:
стрічка новин