Новини палати Новини міжнародного нотаріату

 

Щороку Нотаріальна палата Кракова разом з Нотаріальною палатою Польщі проводить “Олімпіаду нотаріальну” в місті Мшана Дольна, в якій, поряд з регіональними палатами Польщі, беруть участь нотаріуси багатьох країн Європи.

Спортивна команда нотаріусів України протягом багатьох років має за честь брати участь в Олімпіаді нотаріальній.

Серед інших спортивних команд, в Олімпіаді також беруть участь команди нотаріусів Росії, Білорусі, міст Москви та Санк-Петербурга.

XVIII Олімпіада нотаріальна запланована на 2 – 5 червня 2022 року.

У зв’язку з цим Нотаріальна палата України звернулася до польських колег із закликом відреагувати на злочинні дії Російської Федерації як країни-агресора та її спільника Білорусіблокувати участь спортивних команд нотаріусів цих країн в XVIII Олімпіаді нотаріальній.

НПУ наголошує, що Генеральна асамблея Ради нотаріатів Європейського Союзу ухвалила резолюцію, в якій засудила агресію Російської Федерації, за співучасті Білорусі, проти України. Окрім того, керівництво Міжнародного союзу нотаріату призупинило здійснення прав нотаріатів Російської Федерації та Білорусі в МСЛН.

Зараз нотаріуси України разом із співгромадянами боронять рідну державу, під загрозою обстрілів вчиняють нотаріальні дії, перевозять архіви із розбомблених приміщень, скеровують членські внески на допомогу Збройним силам України.

Нотаріати Європи надають посильну допомогу українським нотаріусам, зокрема і нотаріат Польщі, за що колегам велика вдячність!

Весь світ підтримує Україну! Усі рішення щодо ізоляції агресорів матимуть суспільно корисну мету та сприятимуть непорушності миру і правопорядку в світі.

 

 

Переглядів:
стрічка новин