Новини відділень

У Одесі 24 березня відбувся нетворкінг «Особливості державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, вчинення нотаріальних дій та виконання рішень судів в умовах воєнного стану: теоретичні та практичні аспекти», огранізований Радою приватних виконавців Одеської області за сприяння Проекту ЄС «Право-Justice», спільно з Міністерством юстиції України.

В заході взяли участь представники Нотаріальної палати України – голова відділення НПУ в Одеській області Тетяна Левенець, члени Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності Вікторія Орзіх та Валерія Шевченко, нотаріус Наталія Іллічова.

Також серед учасників заходу були представники Міністерства юстиції України, судді, державні та приватні виконавці, державні реєстратори та інші правники.

Обговорили питання державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, особливості вчинення нотаріальних дій нотаріусами в умовах воєнного стану, також подискутували щодо питань реалізації корпоративних прав та реалізації земельних ділянок в межах виконавчого провадження.

Переглядів:
стрічка новин