Новини палати

10 грудня 2020 року підписано Меморандум про співробітництво між Нотаріальною палатою України та Національним університетом «Львівська політехніка».

Від Нотаріальної палати України документ підписала Інна Бернацька, член Ради НПУ, голова відділення НПУ в Рівненській області, а з боку університету – проректор з наукової роботи Іван Демидов.

Мета співпраці – обмін інформацією у сфері правозахисної, наукової, освітньої діяльності, створення майданчика для професійного спілкування, проведення спільних заходів, підготовка науково-практичних матеріалів для використання у нормотворчих процесах задля вдосконалення законодавства.

Співробітництво здійснюватиметься, зокрема, на базі Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

Зазначимо, що фахівці кафедри теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права і кафедри цивільного права та процесу вже протягом двох років надають висновки і проводять науково-правові експертизи для Нотаріальної палати України.

Переглядів:
стрічка новин