Новини відділень

Нотаріуси Рівненщини, Львівщини та Волині об’єднуються задля формування єдиної практики, обміну досвідом та вирішення проблемних питань.

25 листопада у м. Рівне відбувся захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України. Під час заходу розглянуто численні проблемні питання у сфері державної реєстрації прав та бізнесу, обговорено реалії та перспективи єдиного розуміння й застосування норм законодавства.

Про актуальні тенденції законодавчих змін розповіла Інна Бернацька, голова Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, голова відділення НПУ в Рівненській області, а також Євгенія Курсик, начальник відділу з питань нотаріату ГТУЮ в Рівненській області.

Голова відділення НПУ в Львівській області Юрій Пилипенко проаналізував Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності».

Проблемні питання у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень висвітлила член правління відділення НПУ в Львівській області Тетяна Кучеренко, а про зміни в реєстрації бізнесу доповіла член правління відділення НПУ в Львівській області Владислава Дяків.

Низка спільних напрацювань ляже в основу аналітично-методичних матеріалів НПУ.


.

Переглядів:
стрічка новин