Новини палати

22 квітня 2020 року відбувся всеукраїнський вебінар для нотаріусів на тему «Особливості здійснення нотаріусами фінансового моніторингу – новації Закону № 361-ІХ», організований Нотаріальною палатою України за підтримки Державної служби фінансового моніторингу України.

Доповідачами виступили Віталій Складанний, начальник Юридичного управління Державної служби фінансового моніторингу України, та Ольга Степенко, заступник начальника Юридичного управління – начальник відділу нормативної діяльності та систематизації законодавства Державної служби фінансового моніторингу України.

Представники Держфінмоніторингу проаналізували новації та основні положення Закону України № 361-ІХ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», розповіли про нюанси статусу нотаріуса як спеціально визначеного СПФМ, особливості здійснення фінансового моніторингу нотаріусами відповідно до Закону № 361-ІХ, а також відповіли на питання нотаріусів – учасників вебінару.

 

Запрошуємо нотаріусів на вебінари НПУ:

27 квітня «Аналіз проблемних аспектів практики вчинення нотаріальних дій та державної реєстрації. Контроль в сфері нотаріату та державної реєстрації» – реєстрація до 23 квітня! https://npu.ua/events/webinar2704/

29 квітня «Регулювання сімейних відносин за домовленістю: шлюбний договір, аліментний договір, поділ майна подружжя» – реєстрація до 27 квітня! https://npu.ua/events/webinar2904/

Переглядів:
стрічка новин