Новини палати

30 липня 2020 року підписано Меморандум про співпрацю між Нотаріальною палатою України  та Інститутом права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, створеного на базі юридичного факультету.

Метою Меморандуму є співпраця та взаємний обмін інформацією і досвідом, здійснення освітньої, наукової, методичної та практичної діяльності у сфері розвитку нотаріату та юридичної освіти, популяризація правничої професії, сприяння забезпеченню верховенства права, захисту прав і свобод громадян.

Запланована співпраця у таких напрямах: розробка пропозицій і рекомендацій щодо проектів законів та інших нормативно-правових актів, підготовка аналітично-методичних матеріалів, підвищення професійного рівня, проведення спільних заходів, лекцій для студентів тощо.

Меморандум підписали президент НПУ Володимир Марченко та виконуюча обов’язки директора Інституту Олена Орлюк.

«Викладачі юридичних дисциплін Київського національного університету імені Тараса Шевченка вже давно ефективно співпрацюють з НПУ. Тому ми впевнені в успішному продовженні взаємодії наукової думки та нотаріальної практики», – зазначила Олена Орлюк.

Володимир Марченко наголосив: «Консолідація зусиль нотаріусів України та правників-науковців одного із провідних юридичних вищих навчальних закладів сприятиме вдосконаленню законодавства, запровадженню науково-обґрунтованих новацій, підтримці високих етичних стандартів нотаріальної професії».

Переглядів:
стрічка новин