Новини відділень

Член правління відділення Нотаріальної палати України в Харківській області, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Марина Чепа взяла участь у зустрічі спільноти технічних інвентаризаторів.

Семінар, організований ГО «Асоціація технічних інвентаризаторів «Східтехінвентаризація», відбувся 23 травня у м. Харків, та став майданчиком для розгляду новацій законодавства, тлумачення колізійних питань та вироблення уніфікованих підходів. Учасники розглянули практичні питання, пов’язані із виконанням положень нової редакції Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна.

«Окрема вдячність представникам Харківського відділення НПУ за вміння слухати та розуміти. Сформована на теперішній час в регіоні взаємодія, що вже є взірцем для інших, дає можливість оперативно реагувати та долучатись до вирішення питань, які виникають при взаємодії спільнот нотаріату та технічних інвентаризаторів», – відгукнувся голова правління ГО «Східтехінвентаризація» Ілля Мелешкін.

Переглядів:
стрічка новин