Новини палати

День нотаріату України – 2 вересня.

День нотаріату України – щодня!

Нотаріат України працює, але ми знаємо, яких зусиль це вартує.

Зруйновані офіси, порятунок архівів, вихід на роботу в бронежилетах, вимушені переїзди, омріяні повернення в деокуповані міста, боротьба за підключення до реєстрів…

Так, залишається ще багато нюансів, НПУ все тримає на контролі та продовжує захищати права нотаріусів, громадян та бізнесу.

Ми разом вдосконалюємо законодавство, спільно вирішуємо усі труднощі, працює створений НПУ Благодійний фонд, ми маємо підтримку іноземних колег та професійних організацій.

Ми також сподіваємося, що цей вересень стане визначальним у прийнятті в другому читанні законопроекту № 5644.

Активна фаза війни так чи інакше торкнулася долі кожного з нас, у багатьох колег загинули близькі люди, є й загиблі нотаріуси.

З перших днів повномасштабного вторгнення нотаріуси активно допомагають ЗСУ, займаються благодійністю. НПУ та відділення перерахували понад 10 млн грн на підтримку ЗСУ.

Нотаріуси продовжують донатити на ЗСУ, за власною ініціативою безкоштовно вчиняють низку нотаріальних дій (зокрема, для наших захисників, їх рідних та близьких), самі беруть безпосередню участь в обороні рідної землі.

Дякуємо вам, колеги, за людяність, відданість професії та Україні!

Наше спільне сподівання – щоб до 2 вересня 2024 року українські нотаріуси вже працювали в деокупованому Криму!

Слава Україні! Слава нотаріату України! Слава ЗСУ!

P.S. Зображення згенероване штучним інтелектом – саме так він бачить роботу нотаріуса в наших небезпечних воєнних умовах.

Переглядів:
стрічка новин