Новини відділень

Нотаріуси відділення Нотаріальної палати України в Київській області 8 жовтня здійснили візит до Васильківської спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, де навчаються дітки з важкими порушеннями мовлення, та вручили подарунки – морозильну камеру і потужний пилосос для покращення умов перебування дітей у даному закладі.

У Василькові нотаріусів гостинно зустріла директор закладу Людмила Куравська, яка разом з працівниками провела оглядову екскурсію по території школи та розповіла, як тут живуть і навчаються діти.

Подарунок школі від імені усіх колег, які долучилися до благодійної акції, передали голова відділення Каріна Дерун, приватний нотаріус Васильківського районного нотаріального округу  Оксана Соломатіна, приватний нотаріус Васильківського міського нотаріального округу Олександр Здоренко, приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Тетяна Марчук, завідувач Фастівської міської ДНК Олена Бойко. Також присутні нотаріуси придбали діткам солодощі.

Відділення НПУ в Київській області передає велику, безмежну подяку кожному нотаріусу Київщини від всіх працівників та учнів Васильківської спеціальної школи. Робити добро просто!

.

Переглядів:
стрічка новин