Новини палати

До уваги нотаріусів, які отримали свідоцтво, але ще не зареєстрували нотаріальну діяльність!

Відвідати безкоштовні майстер-класи «Енциклопедія нотаріату від А до Я», які організовуються Нотаріальною палатою України 20-23 листопада 2018 року, можуть виключно члени НПУ.

Обов’язковість членства всіх нотаріусів у НПУ встановлено законом. Відповідно до Статуту Нотаріальної палати України, особи, які отримали свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, набувають членство в НПУ з моменту реєстрації приватної нотаріальної діяльності або з моменту призначення на посаду державного нотаріуса.

Окрім того, членами НПУ можуть бути особи, які отримали свідоцтво, але ще не здійснюють нотаріальну діяльність. Така особа набуває членство в НПУ на підставі рішення Ради НПУ– за заявою, поданою особою до Ради НПУ.

Таким чином членами НПУ нещодавно стали 33 нотаріуси.

Для того, щоб стати членом НПУ та взяти участь в майстер-класах «Енциклопедія нотаріату від А до Я», необхідно особисто подати вказану заяву до 9 листопада 2018 року.

Поспішайте, кількість місць на майстер-класах обмежена!

Для отримання зразка заяви та додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до Апарату НПУ за телефоном:  (044) 230-72-88,  e-mail: office@npu.ua. Контактна особа – Надія Поліщук.

Переглядів:
стрічка новин