Новини відділень

Нотаріуси Харківщини в рамках проекту НПУ «Нотаріат обличчям до села» 26 березня організували семінар-нараду для секретарів та голів сільрад на базі Шевченківської районної державної адміністрації Харківської області на тему: «Нотаріальні дії, що вчиняються посадовими особами органів місцевого самоврядування та порядок їх вчинення».

Норми законодавства щодо правильного оформлення довіреностей, заповітів, засвідчення справжності підпису на заявах в рамках оформлення спадщини посадовими особами органів місцевого самоврядування роз’яснили голова відділення НПУ в Харківській області Олена Самощенко, приватні нотаріуси Харківського міського нотаріального округу Олена Чуєва та Наталія Саутенко, приватний нотаріус Шевченківського районного нотаріального округу Харківської області Сергій Томчук.

До заходу приєдналась начальник управління соцзахисту населення Шевченківської РДА Тетяна Григоренко, а також керівники фермерських господарств. Учасники зустрічі отримали відповіді на актуальні питання щодо вчинення правочинів.

Проект НПУ «Нотаріат обличчям до села»  передбачає проведення нотаріусами України виїзних консультацій, зустрічей,семінарів, круглих столів із жителями сільської місцевості, посадовими особами органів місцевого самоврядування. Метою проекту є забезпечення доступу населення до нотаріальних дій. Нотаріат завжди на захисті прав та інтересів громадян!

Переглядів:
стрічка новин