Новини відділень

1 березня 2019 року відбулися загальні збори відділення Нотаріальної палати України у Харківській області.

Учасники зборів на «відмінно» схвалили Звіт відділення НПУ про роботу в 2018 році.

Голова відділення НПУ Олена Самощенко подякувала колегам за таку високу оцінку роботи відділення та висловила велику повагу тим нотаріусам, які взяли участь в мирній акції протесту 25 лютого 2019 року – приїхали на мітинг до Києва, а також тим, які цього дня не вчиняли нотаріальні дії.

25 лютого не працювали практично всі нотаріуси Харківщини, з поправкою на рекомендацію НПУ не долучатися до акції державним нотаріусам, а також нотаріусам у тих нотаріальних округах, де їх працює менше двох.

Олена Самощенко зачитала та поставила на голосування питання щодо підтримки Резолюції мирної акції протесту від 25 лютого 2019 року. Нотаріуси одноголосно підтримали Резолюцію та відповідну позицію НПУ.

Після зборів нотаріуси мали змогу підвищити професійний рівень під час безкоштовного семінару-практикуму НПУ на тему «І. Проблемні питання архівного оформлення та зберігання нотаріальних справ. ІІ. Складання та оформлення зведеного опису справ з кадрових питань (особового складу). ІІІ. Аналіз типових помилок, яких припускаються нотаріуси при виконання правил нотаріального діловодства. ІV. Основні новели нової редакції Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації. Поточний стан та перспективи розвитку».

 

Переглядів:
стрічка новин