Новини відділень

1 березня у приміщенні Радехівської міської ради Львівської області відбулася зустріч нотаріусів району та старост – посадових осіб органу місцевого самоврядування, на яких покладено обов’язки вчинення нотаріальних дій на територіях старостинських округів Радехівської міської об’єднаної територіальної громади. На зустріч були запрошені також діловоди старостинських округів.

Під час робочої зустрічі були обговоренні проблеми, які виникають у процесі вчинення нотаріальних дій для жителів населених пунктів Радехівської ОТГ, особливо для людей похилого віку.

Приватні нотаріуси Наталія Комарницька та Олена Юрченко надали  учасникам зустрічі методичну допомогу щодо вчинення посадовими особами органів місцевого самоврядування  нотаріальних дій та дій,  що прирівнюються до нотаріальних.

Також спільно обговорили порядок посвідчення довіреностей, заповітів, засвідчення справжності підпису на різних заявах, особливо пов’язаних із оформленням  громадянами своїх спадкових прав.

Старости та приватні нотаріуси району домовилися вести спільну активну роз’яснювальну роботу серед населення щодо важливості дотримання громадянами термінів для прийняття спадщини та відмови від неї, отримання ними свідоцтв на спадщину на спадкове майно.

Переглядів:
стрічка новин