Новини палати

«Біжу заради маленьких сердець» – під таким гаслом 3 червня 2018 року в Києві відбувся благодійний «Пробіг під каштанами». У заході взяло участь понад 13 тисяч людей, біля 200 корпоративних команд, в тому числі – команда Нотаріальної палати України, яка складалася з нотаріусів Києва: Вікторії Пшеничної, Андрія Солошенко, Вікторії Бабенко, Валерія Вербовського, Альони Верповської, Сабріни Сибіги, Гліба Леонтьєва, Ірини Власенко, Марини Тиминюк, Вікторії Хоменко, Ірини Паракуди, Олени Поліщук, Саміри Караєвої, Юлії Копач, Андрія Сидоренка.

Цьогорічним натхненником та організатором участі нотаріусів у пробігу виступила Вікторія Пшенична, до організації долучилися Андрій Солошенко та Вікторія Бабенко. Неймовірний заряд енергії і позитиву отримали від заходу усі учасники, а кошти, зібрані у рамках «Пробігу під каштанами», за інформацією організаторів, передадуть Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України для закупівлі медичного обладнання.

Позитивна енергія, посмішки, підтримка колег – все це надихало нотаріусів-учасників та дарувало відчуття щастя від причетності до масштабного щорічного спортивно-благодійого проекту. Започаткували цю традицію минулого року нотаріуси Олена Соврас та Лариса Щерба, і тепер все більше нотаріусів бере участь в подібних акціях. На завершення спортивного дня команда НПУ за філіжанкою кави підвела підсумки пробігу, учасники ділилися враженнями та емоціями.

Нотаріуси стають більш спортивними та більш активними. Хочете брати участь у пробігу в наступному році? Не зволікайте, починайте тренування вже зараз!

Відчути спортивний дух нотаріату можна, переглянувши фотоальбом з пробігу на Фейсбук-сторінці Відділення НПУ в м. Києві.

 

Переглядів:
стрічка новин