Новини палати

У професійному виданні для правників «Юридична газета» (№35 (637) від 28.08.2018) опубліковано статтю президента Нотаріальної палати України Володимира Марченка під назвою «Нотаріат України: майбутнє вже тут!». 

З нагоди 25-річчя прийняття Закону України «Про нотаріат» Володимир Марченко розповів про основні етапи розвитку українського нотаріату, труднощі, з якими доводилося стикатися нотаріусам на непростому, проте успішному шляху реформ та змін.

«Майбутнє українського нотаріату – вже тут, і самі нотаріуси творять його щодня, сумлінно працюючи, гордо виконуючи просвітницьку місію, зберігаючи честь професії, – зазначає президент НПУ. – …25 років – достатній час, щоб зробити чіткий висновок: нотаріат був і залишається найнадійнішим посередником між державою та громадянами, між фізичними та юридичними особами в реалізації їх законних прав та інтересів».

«Нотаріальна спільнота України наразі сильна, як ніколи, – впевнений Володимир Марченко. – Ми розвиваємося завдяки взаємопідтримці, спільній праці та розумінню пріоритетних завдань. Двері Нотаріальної палати України завжди відкриті для ініціативних, амбітних, талановитих особистостей. Професійне самоврядування українського нотаріату має всі перспективи стати позитивним прикладом для інших правничих професій».

Прочитати статтю можна за посиланням.

Переглядів:
стрічка новин