Новини відділень

В рамках реалізації проекту НПУ «Нотаріат обличчям до села» відділення Нотаріальної палати України продовжують організовувати безкоштовні виїзні консультації для мешканців сільських населених пунктів.

Київська область

Приватний нотаріус Броварського міського нотаріального округу Київської області Таміла Строкач 13 березня здійснила прийом громадян у Плосківській сільській раді Броварського району. Жителі села отримали корисні консультації та відповіді на актуальні питання щодо вчинення нотаріальних дій.

Львівська область

На Львівщині у Верхньосиньовидненській селищній раді Сколівського району 14 березня працювала виїзна громадська приймальня – селян консультували член правління відділення Нотаріальної палати у Львівській області Віктор Батлюк спільно з начальником відділу з питань нотаріату ГТУЮ у Львівській області Андрієм Крохмальним.

Під час зустрічі з мешканцями громади (смт. Верхнє Синьовидне, с. Дубина та с. Межиброди) були обговоренні проблеми, які виникають у процесі вчинення нотаріальних дій. Особливу увагу приділено спадщині, укладенню договорів дарування нерухомого майна та реєстрації права оренди земель сільськогосподарського призначення.

Також було проведено роз’яснювальну роботу із секретарем селищної ради щодо посвідчення ним заповітів.

Нотаріат завжди на захисті прав та інтересів громадян!

Переглядів:
стрічка новин