Новини палати

Сьогодні у Верховній Раді України розглядався законопроект № 8121, правками з голосу до якого планувалося внести рейдерські та корупційні зміни, що загрожують громадянам та нотаріату.

Засідання парламенту відвідали також представники Нотаріальної палати України.

Після бурхливого обговорення небезпечні правки, внесені з голосу, були відхилені.

Нотаріальна палата України висловлює щиру повагу парламентарям за порядність, принциповість, дотримання законотворчих процедур та орієнтацію на захист прав людей.

Особлива вдячність – членам Комітету ВР з питань аграрної політики та земельних відносин, зокрема, Олександру Бакуменку, Олегу Кулінічу, Леоніду Козаченку.

Дякуємо народним депутатам, які завжди об’єктивно та чесно захищають права та законні інтереси осіб, ініціюють конструктивні законодавчі зміни – Вікторії Пташник, Руслану Сидоровичу, Наталії Новак, Сергію Соболєву, Олександрі Кужель, Івану Мірошниченку, Олександру Марченку та багатьом іншим народним обранцям.

За відповідальну позицію під час розгляду законопроекту також висловлюємо подяку головам та членам фракцій Радикальної партії, «Батьківщини» та іншим.

Щиро дякуємо громадським організаціям, яким не байдужа доля нотаріату та української землі, – Асоціації правників України, ГО «Бізнес-Варта», Антирейдерському союзу підприємців України, організації «Реанімаційний Пакет Реформ».

Працюємо разом і надалі – з метою захисту прав та законних інтересів громадян, запобігання рейдерству, боротьби з корупцією, реалізації принципу верховенства права в Україні.

Не дамо знищити незалежний нотаріат та відібрати землю в людей!

Переглядів:
стрічка новин