Новини палати

Нотаріальна палата України та Громадська організація «Бізнес-Варта» 2 квітня 2019 року підписали Меморандум про співпрацю, з метою консолідації зусиль для боротьби з корупцією та рейдерством, забезпечення участі нотаріальної спільноти у процесі прийняття рішень з питань  реформування нотаріату та у сферах державної реєстрації з метою досягнення верховенства права та законності в державі.

Запланована співпраця у вигляді проведення спільних заходів, обговорення актуальних проблем у сферах  нотаріату та державної реєстрації тощо. Важливим напрямком співпраці буде спільна розробка проектів нормативно-правових документів у сферах нотаріату та  державної реєстрації.

Меморандум підписали президент НПУ Володимир Марченко та директор  ГО «Бізнес-Варта» Ольга Тригуб.

Володимир Марченко від імені нотаріальної спільноти подякував «Бізнес-Варті» за потужну підтримку та розуміння важливості існування незалежного нотаріату.

«Ми об’єднуємо зусилля задля боротьби з корупцією та рейдерством! Підписання цього Меморандуму поліпшить можливості участі нотаріальної спільноти у процесі реформування нотаріату та державної реєстрації. Успіх завжди пов’язаний з конкретними діями, і я сподіваюся, що наша дієва співпраця, яка віднині ще й документально закріплена, буде успішною!» – зазначив президент НПУ.

Переглядів:
стрічка новин