Новини палати

Шановні нотаріуси!

НПУ розробила Алгоритм «Претензія до НАІС щодо роботи реєстрів», який застосовується для напрацювання проблемних питань в роботі реєстрів з метою централізованого їх вирішення.

Звертаємо увагу, що перед застосуванням Алгоритму необхідно виключити наявність проблеми зі сторони користувача: перевірити підключення до Інтернету, очистити кеш браузера, перезавантажити браузер та/або комп’ютер тощо.

Алгоритм «Претензія до НАІС щодо роботи реєстрів»

І. ФІКСАЦІЯ

Якщо це можливо, зафіксуйте факти незадовільної роботи реєстру: зробіть Print Screen екрану комп’ютера (інструкцію можна знайти в інтернеті) або фото екрану комп’ютера (смартфоном, фотоапаратом).

У випадку, якщо з технічних або інших причин не вдалось зафіксувати факт незадовільної роботи реєстру, можна одразу переходити до складання Акту-претензії.

ІІ. АКТ-ПРЕТЕНЗІЯ

Підготуйте Акт-претензію та Клопотання, адресоване голові відділення НПУ у відповідній області, коротко виклавши проблему, яка виникла.

Зразки можна завантажити за посиланнями: Акт-претензія npu.ua/wp-content/uploads/2020/07/aktpretensia.doc , Клопотання npu.ua/wp-content/uploads/2020/07/klopotannia.doc

ІІІ. НАДСИЛАННЯ ДОКУМЕНТІВ

Надішліть вищевказані документи листом Укрпоштою або електронною поштою.

У випадку надсилання електронною поштою підпишіть документи, відскануйте, підпишіть файл за допомогою КЕП та надішліть на електронну адресу відділення НПУ.

Контакти відділень НПУ

Переглядів:
стрічка новин