Новини відділень

Президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко 31 липня 2019 року взяв участь у розширеному засіданні колегії Головного територіального управління юстиції у Донецькій області. Під час засідання, яке відбулося у м. Краматорськ, підвели підсумки роботи органів нотаріату Донецької області за І півріччя 2019 року. На порядку денному були проблемні питання та актуальні зміни в сфері нотаріату, особливості роботи державних нотаріальних контор.

Після колегії відбувся круглий стіл на тему «Захист професійних прав нотаріусів Нотаріальною палатою України» – захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, організований НПУ.

Спільно з Володимиром Марченком учасники заходу обговорили актуальні питання нотаріальної спільноти Донеччини, а також можливості захисту професійних прав, які надає НПУ. Нотаріуси отримали сертифікати про підвищення професійного рівня.

Окрім того, Володимир Марченко провів робочу зустріч із головою відділення НПУ та керівником ГТУЮ в Донецькій області, на якій обговорили шляхи поліпшення нотаріального захисту прав громадян України, що мешкають на Луганщині й Донеччині.

Читайте також: Нотаріуси Луганщини обговорили можливості захисту професійних прав

Переглядів:
стрічка новин