Новини міжнародного нотаріату

Міжнародний союз нотаріату (МСЛН) розпочав прийом заявок на навчання в Університеті всесвітнього нотаріату «Жан-Поль Декор» (11-й випуск 2023 року).

Цього року навчальний цикл буде організовано навколо теми «Повага до публічного порядку: основна місія нотаріату, постійний виклик для нотаріуса».

Тема розглядатиметься через чотири модулі, кожен з яких очолює викладач:

– Сім’я (проф. Крістіна Армелья, викладач юридичного факультету Університету Буенос-Айреса, Аргентина, нотаріус) – іспанською мовою;
– Людина (проф. Крістіна Морен, викладач Університету Лаваля, Квебек, Канада, почесний нотаріус) – французькою мовою;
– Майно (засл. проф. Люк Вейтс, Католицький університет Лувена, Бельгія, почесний нотаріус) – англійською мовою;
– Спадкування (засл. проф. Мішель Грімальді, Університет Пантеон-Асса, Париж, Франція) – французькою мовою.

Учасники проходитимуть навчання у два етапи.

Дистанційно:

– вступний вебінар 12 травня 2023 року;
– проміжний вебінар робочою мовою викладача, закріпленого за студентом, на початку червня 2023 року (дата буде встановлена індивідуально кожним викладачем).

03 – 07 липня 2023 року викладачі та всі учасники зустрінуться в Римі (Італія) на тиждень очних семінарів.

Вартість участі становить 350 євро з учасника. Цей збір включає: проведення викладачами онлайн-навчання (веб-семінари та проміжні семінари), тиждень очних занять з викладачами УВН протягом 5 днів у Римі, платформи обміну між студентами та доступ до всіх документів університету, у текстовому та відео форматі.
Проїзд до Риму і назад, а також проживання і харчування забезпечується самостійно.

Подати заявки на навчання можуть нотаріуси віком до 35 років зі знанням однієї або двох мов – англійської / іспанської / французької – не нижче рівня В2.

Відбір кандидатів на навчання з великою мотивацією до роботи покладається на нотаріальні палати кожної країни. Кожен нотаріат має право залучати 1-2 студентів.

Нотаріусів України, що відповідають вищевказаним критеріям і бажають пройти навчання в УВН, просимо до 20 квітня 2023 року надіслати свої мотиваційні листи, біографічні довідки (українською та іноземною мовою, якою володієте) на адресу interdep.npu@gmail.com для подальшого розгляду та відбору.

За додатковою інформацією звертайтеся до Відділу міжнародного співробітництва НПУ, Валентина Дмитрівна Коняєва: (044) 230-72-80

Переглядів:
стрічка новин