Новини міжнародного нотаріату

Міжнародний союз нотаріату проводить конкурс на премію за краще юридичне дослідження на тему осіб з обмеженими можливостями, людей похилого віку, мігрантів, неповнолітніх, біженців та інших груп осіб, які вважаються вразливими.

Сума премії становитиме 9 000 євро, церемонія нагородження відбудеться в Індонезії у 2019 році, де буде проходити 29-й Міжнародний конгрес МСЛН.

За премію можуть змагатися неопубліковані роботи, що стосуються нотаріальної практики в контексті проблематики осіб обмеженими можливостями, людей похилого віку, мігрантів, неповнолітніх, біженців та інших груп осіб, що вважаються вразливими.

Роботи подаються до 31 березня 2019 року, французькою, англійською або іспанською мовами, під псевдонімом. Об’єм роботи має становити  180 – 300 аркушів.

Премії будуть присуджені найкращим роботам за оцінкою компетентного журі, при цьому першорядне значення буде надаватися оригінальності та застосуванню на практиці запропонованих у роботах рішень. Сума премії може бути розподілена між кількома конкурсантами.

Умови подання робіт

Бажаючих взяти участь у конкурсі просимо звертатися за тел. (044) 230-72-80,  interdep.npu@gmail.com, контактна особа – Валентина Коняєва, головний спеціаліст з питань міжнародного співробітництва НПУ.

 

Переглядів:
стрічка новин