Новини палати

Нотаріальна палата України запрошує нотаріусів на міжобласний семінар-практикум, що відбудеться 29 березня (четвер) з 10.00 до 16.00 (реєстрація о 09.00у м. Івано-Франківськ за адресою: вул. Незалежності, 40, готель «Надія» (конференц-зал).

План семінару:

Вступне слово президента НПУ Марченка В. М.
І. Фінансовий моніторинг у нотаріальній практиці.
ІІ. Узагальнення проблемних питань, які виникають при здійсненні  контролю у сфері  державної реєстрації. Типологія помилок нотаріуса/реєстратора при здійсненні державної реєстрації речових прав.
ІІІ. Договори в спадковому праві.

Доповідачі:
ЗАХАНДРЕВИЧ О. М. – начальник відділу організації нотаріальної діяльності та фінансового моніторингу Управління з питань нотаріату Міністерства юстиції України;
КОЗАЄВА Н. М. – приватний нотаріус Київського міського  нотаріального округу, голова комісії з питань запобігання та протидії кіберзлочинності, член Ради НПУ;
ЧУЄВА О. Д. – голова відділення НПУ у Харківській області, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу.

Умови участі:

  1. Повна відсутність заборгованості по сплаті членських внесків до НПУ станом на 01.03.2018 року (видається сертифікат про підвищення професійного рівня).
  2. Попередня реєстрація до 22 березня (четвер) за посиланням.

 

Інформація за телефонами:

У робочий час: з 8.30 до 16.30
(44) 230-72-88, (44) 230-72-75

Переглядів:
стрічка новин