Новини палати

Президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко та голова Комісії НПУ з міжнародного співробітництва Сабріна Сибіга 11 травня провели робочу зустріч.

Під час зустрічі обговорили актуальні питання взаємодії НПУ та міжнародних професійних організацій та нотаріальних спільнот, МСЛН, РНЄС, зокрема із метою подальшого наповнення Благодійного фонду НПУ «Порятунок нотаріусів та їх сімей», створеного для допомоги нотаріусам України, які постраждали внаслідок збройної агресії рф.

Комісія НПУ з міжнародного співробітництва наразі співпрацює із Комісією НПУ з розвитку спорту задля виходу на міжнародний рівень благодійної акції «Біжи, їдь, пливи, до Перемоги 2023».

Володимир Марченко та Сабріна Сибіга обговорили питання законодавчих змін у сфері нотаріату та необхідність оперативного обміну інформацією про усі новації, в тому числі інформування МЗС України для актуалізації роботи консульств, а також інформування МСЛН, РНЄС та окремих нотпалат країн, у яких наразі перебуває найбільша кількість українців, що виїхали у зв’язку з війною.

НПУ та Комісія з міжнародного співробітництва продовжують активно працювати у напрямку забезпечення політичної та практичної підтримки України на міжнародній арені, як професійній, так і для підтримки ЗСУ.

Переглядів:
стрічка новин