Новини міжнародного нотаріату

Міжнародний інститут вищих нотаріальних студій запрошує українських нотаріусів до Женеви (Швейцарія) на тижневе навчання з 14 по 19 жовтня 2018 року, що включає також насичену екскурсійну програму з відвідуванням столиці Швейцарії та Швейцарських Альп.

В рамках навчальної програми відбудуться лекції та семінари різної тематики. Учасники дізнаються про особливості нотаріальної системи Швейцарії, доступу до професії, структуру та місію нотаріальних палат, правильну організацію роботи нотаріуса, перспективи е-нотаріату. Також передбачено відвідування нотаріального бюро та бюро реєстрації з метою ознайомлення з відповідною практикою.

Лекторами виступатимуть: президент Міжнародного інституту вищих нотаріальних студій Мішель Мерлотті; секретар Комісії з міжнародної нотаріальної співпраці МСЛН Ролан Ніклаус; нотаріус, викладач Лозаннського університету Франсуа Бьянкі; генеральний радник МСЛН, колишній президент Швейцарської федерації нотаріусів Бернхард Буркард.

Навчання та перебування супроводжуватиметься перекладом на російську мову.

Детальніше із тематикою навчання та умовами перебування можна ознайомитися із Програми.

Бажаючим взяти участь у навчанні необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму на адресу НПУ:  interdep.npu@gmail.com

Термін подачі заявок продовжено до 31 серпня 2018 року.

Довідки за тел. (044) 230-72-80.

Переглядів:
стрічка новин