Новини відділень

20 червня 2024 року підписано Меморандум щодо порядку взаємодії департаменту адміністративних послуг Запорізької міської ради та нотаріусів м. Запоріжжя

Метою є налагодження взаємодії під час надання нотаріусам відомостей з Реєстру територіальної громади у формі інформації щодо декларування/реєстрації місця проживання фізичних осіб, при вчиненні нотаріальних дій щодо об’єктів нерухомого майна та/або здійснення нотаріусами державної реєстрації речових прав на нерухоме майно задля забезпечення захисту майнових прав та інтересів малолітніх, неповнолітніх дітей, недієздатних та обмежено дієздатних осіб.

«Робота була кропітка, кожна сторона відстоювала свою позицію, – зазначила голова відділення НПУ в Запорізькій області Людмила Масловець. – Ми щиро вдячні за активну, дієву допомогу в перемовинах, узгодження спірних моментів президенту НПУ Володимиру Марченку, віце-президенту НПУ Інні Бернацькій та представникам Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, які долучились до цього процесу. Також дякуємо заступнику міського голови Віктору Гординському за комунікацію, заступнику голови Запорізької міської ради Андрію Пятницькому за розуміння значення цього питання для забезпечення захисту прав малолітніх, неповнолітніх, недієздатних, обмежено идієздатних осіб, та вирішенню питань спадкування, допомогу в досягненні порозуміння. Сподіваємося на плідне продовження роботи з керівником департаменту Наталею Милою та Запорізькою міською радою, вирішення нових завдань для поліпшення роботи з надання інформації».

Переглядів:
стрічка новин