Новини відділень

Відділенням НПУ у Львівській області 19 квітня 2024 року  було організовано для нотаріусів захід з підвищення професійного рівня.

Під час заходу висвітлювалися цікаві та надзвичайно актуальні в умовах сьогодення теми:

«Основні державні програми забезпечення житлом, які реалізуються за допомогою нотаріусів (зокрема, посвідчення договорів з використанням житлового сертифіката, огляд програм згідно із постановами КМУ №№ 719, 206, 214, 280, 615, 600)», лектор – Олена Кирилюк, Перший віце-президент НПУ, приватний нотаріус, к.ю.н.

«Проблемні аспекти застосування санкційного законодавства в нотаріальній практиці», лектор – Дмитро Кирилюк, приватний нотаріус, к.ю.н.

Участь у заході взяли нотаріуси Львівщини та колеги з Київщини на чолі з головою відділення НПУ в Київській області Каріною Дерун, які саме в цей час з робочим візитом відвідували Львівщину.

Також захід відвідав начальник відділу з питань нотаріату у Львівській області Управління нотаріату Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Андрій Крохмальний, який поділився актуальною та важливою робочою інформацією.

Сертифікат для учасників: https://npu.ua/wp-content/uploads/2024/04/sert1904lviv.pdf

 

Переглядів:
стрічка новин