Новини відділень


У столиці України, Києві, нещодавно відбулися збори нотаріусів, які зібрали значну увагу та підтримку в професійному середовищі. Незважаючи на виклики, пов’язані з триваючим воєнним станом, збори відзначились рекордною участю – 581 особа з різних куточків Києва приєдналися до заходу. Це яскраво свідчить про непохитну відданість нотаріусів своїй професії та прагненню до побудови демократичного самоврядування в професії.

Важливо підкреслити, що учасники зборів не тільки показали свою професійну солідарність, але й виявили глибоке розуміння важливості нотаріату у зміцненні правових засад українського суспільства.

Головою Київського відділення НПУ у місті Києві обрана Наталія Козаєва.

Організатори зборів висловлюють щиру подяку кожному, хто взяв участь, працював над організацією та забезпеченням цього важливого заходу. Ваша участь і внесок є неоціненними у підтримці професійної спільноти та сприянні розвитку демократичних цінностей в Україні.

Ці збори стали не тільки платформою для обміну думками та досвідом, але й яскравим прикладом непохитної віри українських нотаріусів у силу права та справедливості. Вони знову підтвердили, що навіть у найскладніші часи нотаріальна спільнота залишається незламною та єдиною в своєму прагненні до побудови кращого майбутнього для України.

На жаль, враховуючи, що питань, які підлягали вирішенню, накопичилось досить багато, порядок денний налічував більше 14, на зборах не змогли розглянути всі. Правління відділення НПУ у м. Києві наразі опрацьовує наступні кроки для забезпечення максимального врахування думки колег та дотримання вимог  Типового положення про відділення Нотаріальної палати України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

Переглядів:
стрічка новин