Новини відділень

 

14 березня 2024 року закінчились онлайн-збори відділення НПУ у місті Києві, які проводились з використанням електронного голосування. У виборах взяли участь 793 нотаріуси.

Результати голосування наступні.

Склад правління відділення збільшено до 15 осіб (голова, заступник голови, 13 членів правління).

Заступником голови відділення НПУ у м. Києві обрано Верповську Олену Володимирівну.

До складу правління увійшли: Бабенко Вікторія Вікторівна, Бадахов Юрій Назірович, Валігура Ганна Валеріївна, Грушицька Віталіна Віталіївна, Левчук Юлія Михайлівна, Леонтьєв Гліб Олегович, Парусова Галина Михайлівна, Петрова Ірина Григорівна, Сибіга Сабріна Еглерівна, Сперчун Олександр Олександрович, Тарасюк Тетяна Миколаївна, Черниш Марина Олександрівна, Юр-Капінос Андрій Євгенович.

Представниками відділення у Раді НПУ обрано Бадахова Юрія Назіровича та Юр-Капіноса Андрія Євгеновича.

Представником відділення у Ревізійній комісії НПУ обрано Голяченко Марію Василівну.

Представником відділення у Комісії НПУ з питань професійної етики обрано Шапченко Марію Іванівну.

Кандидатом у члени Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату обрано Леонтьєва Гліба Олеговича.

Рішення подати вимогу про скликання позачергового з’їзду нотаріусів України до Ради НПУ, у відповідності до вимог п. 5.2. Статуту НПУ, підтримало 638 нотаріусів. Також обрано делегатів на з’їзд.

Шановні колеги, вітаю з обранням на посади! Ваше обрання є визнанням вашого професіоналізму, етики та відданості нашій професії. Переконана, що з вашою допомогою нотаріат Києва і всієї України продовжить розвиватися та зміцнюватися”, – привітала колег голова відділення Наталія Козаєва та подякувала нотаріусам Києва за участь у голосуванні.

Нагадаємо, що 25 січня 2024 року відбулись загальні збори нотаріусів м. Києва, де зокрема було обрано голову відділення – Наталію Козаєву. Розгляд деяких питань порядку денного було припинено через відсутність кворуму, тому відділенням прийнято рішення про проведення зборів шляхом дистанційного електронного голосування із 29 лютого до 14 березня 2024 року.

Детальніше за посиланням: https://vnpu.kiev.ua/?p=5248

Переглядів:
стрічка новин