Новини відділень

Відділення Нотаріальної палати України у Київській області організувало благодійний марафон з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Благодійні акції відбулися у дитячих будинках майже кожного району Київщини. Спільними зусиллями нотаріуси області придбали необхідні речі для дітей, подарувати малюкам найцінніше – любов, тепло та захист.

Нотаріуси Білоцерківського осередку відвідали КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м.Біла Церква» та вручили дітям яскраві велосипеди, велобіги, спортивні м’ячі та канцтовари.

Нотаріуси Києво-Святошинського осередку завітали до дітей, які перебувають в Дитячому спеціалізованому (спеціальному) санаторії «Барвінок», влаштували справжнє свято з безліччю корисних подарунків.

Нотаріуси Обухівського осередку здійснили маленьку мрію дітей із дитячого будинку сімейного типу Молярів (с. Старі Безрадичі).

Нотаріуси Переяславського осередку придбали необхідний подарунок для дітей.

Нотаіруси Васильківського осередку оплатили всі необхідні будівельні матеріали для ремонту класу у КЗ КОР «Васильківській спеціальній школі І-ІІ ступенів» (для дітей з важкими порушеннями мовлення).

Нотаріуси Баришівського осередку навідались з подарунками у Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в селі Сезенків.

Творити добро і дарувати любов дітям – це так прекрасно!

Переглядів:
стрічка новин