Новини відділень

Нещодавно на адресу відділення НПУ в Київській області надійшло звернення від військової частини А4651 із проханням надати у якості благодійної допомоги квадрокоптер DJI Mavic 3T Enterprise (разом із комплектом акумуляторів DJI Mavic 3T Enterprise Series Battery Kit та підсилювачем сигналу для ALIENTECH Duo III: 2,4G/5,2G/5,8G для DJI RC Plus), адже дані позиціі дуже необхідні їм для оборони та захисту України.

На позачерговому засіданні правління було прийнято рішення – однозначно підтримати це прохання та вперше застосувати на практиці досвід інших відділеннь НПУ, а саме – офіційно придбати вищевказані позиції з рахунку відділення НПУ в Київській області та передати ВЧ А4651 від імені всіх нотаріусів Київщини, приурочивши подарунок до Дня захисників та захисниць України.

26 вересня 2024 року голова відділення Каріна Дерун спільно з членами правління Сергієм Дідком та Наталією Павленко особисто зустрілися з командиром ВЧ, полковником Володимиром Полтавцем та військовими, і від імені нотаріусів Київської області передали бажаний подарунок. Весь товар було придбано на загальну суму 206 079 грн.

Відділення висловлює щиру подяку кожному нотаріусу Київщини, члену правління Сергію Дідку, завдяки якому все необхідне приладдя було знайдено та доставлено в найкоротші терміни; члену правління Наталії Павленко, яка тримала постійний звʼязок з керівництвом військової частини.

“В цьому році ми не проводили урочистого заходу в красивому місці для вас з нагоди Дня нотаріату України… Не замовляли почесних відзнак, адже кожен з ВАС з 24-го лютого 2022 року робить безцінний внесок та підтримку на користь нашої держави… Але ми обіцяємо, що після темних часів, які ми зараз проживаємо, правління Відділення НПУ в Київській області обовʼязково збере вас всіх в одному місці для проведення спільного часу в теплому та затишному колі”, – йдеться у повідомленні відділення.

 

Переглядів:
стрічка новин