Новини палати

ХVI Міжнародна нотаріальна олімпіада відбулась 25-27 травня 2018 року у Польщі. Команда Нотаріальної палати України була представлена ​​27-ма учасниками з Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Полтавської, Львівської, Одеської, Тернопільської, Харківської, Чернігівської областей та міста Києва.

Загалом в Нотаріальній олімпіаді брали участь 11 країн, спортсмени-нотаріуси прибули з Чехії, Угорщини, Словаччини, Румунії, Болгарії, Білорусії, Вірменії, Туреччини, Росії. І, звичайно, радо зустрічали учасників господарі олімпіади – поляки. Три дні наполегливої ​​боротьби за кращий результат ознаменувалися і щасливими хвилинами радості, і гіркими моментами розчарувань, але у всіх видах спорту, незалежно від того, на чиєму боці перемога, лейтмотивом була повага до суперника.

Золоті медалі в скарбничку команди НПУ принесли:

Світлана Процюк, Запоріжжя – шахи;
Сергій Матвієнко, Чернігів – підняття гирі;
Іван Усик, Волинь – стрибки у висоту;
Ольга Прокоф’єва, Чернігів – підняття гантелі;
Оксана Хомич, Дніпро – теніс/45+;
Сергій Матвієнко, Чернігів; Ольга Прокоф’єва, Чернігів; Олена Верповська, Київ; Сергій Климчук, Біла Церква; Віталій Теплюк, Біла Церква – перетягування каната.

Срібло для команди НПУ здобули:

Олена Маковецька, Херсон – плавання 200 м, вільний стиль;
Олена Баранова, Одеса – шахи;
Ольга Грибанова, Запоріжжя – теніс/45 +;
Ірина Шестопалова, Київ – мікс;
Володимир Коваленко, Чернігів – мікс;
Руслана Ричок, Київ – настільний теніс;
Ольга Кравченко, Київська обл. – стрибки у висоту;
Олена Верповська, Київ; Марічка Момот, Львів; Ольга Кравченко, Київська область; Ольгоа Грибанова, Запоріжжя; Олена Маковецька, Херсон; Руслана Ричок, Київ; Ірина Шестопалова, Київ – конкурс «Співати кожен може».

Бронзові нагороди команди НПУ:

Олена Маковецька, Херсон – плавання 50 м, вільний стиль;
Наталія Карнарук, Полтава – плавання 200 м, вільний стиль;
Юрій Тосун, Київ – шахи;
Анатолій Гричанівський, Тернопіль – настільний теніс;
Ірина Шестопалова, Київ, та Іван Усик, Волинь – стрибки в довжину.

На жаль, з поважних причин (серед яких – обмеження кількості учасників) цьогоріч не приїхала на олімпіаду наша золота футбольна збірна. Але усі учасники команди НПУ відчували підтримку колег, які залишилися в рідній Україні, тому боролися за нагороди з подвійною силою.

Команда НПУ гідно представила нотаріальну спільноту України на спортивній міжнародній арені та здобула 2-ге командне місце серед усіх команд-учасниць! І, як в минулому році, так і в цьому – на переможному п’єдесталі стояв президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко, та тримав в руках командний трофей срібних призерів.

Втім, головний здобуток спортсменів НПУ – не трофеї та медалі, а сама команда, колектив людей, особистостей, котрі ціною спільних зусиль принесли переможний результат. Олімпіада дала нотаріусам безцінний досвід єднання заради єдиної мети!

Переглядів:
стрічка новин