Новини відділень

15 лютого 2020 року в м. Харків відбувся захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, на який були запрошені, зокрема, й нотаріуси Донецької та Луганської області.

З вітальним словом до колег звернувся президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко, який наголосив на важливості єдності нотаріальної спільноти, розповів про перспективи розвитку професійного самоврядування та нотаріату, зокрема електронного.

Начальник Управління нотаріату Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Харків) Валерія Джафарова у своєму виступі визначила співпрацю між нотаріусами та управлінням.

На захід також завітав та поспілкувався з нотаріусами Володимир Кривобок, голова Ради Харківської обласної організації Союзу юристів України.

Заступник начальника управління розгляду звернень та скарг у сфері державної реєстрації – начальник відділу розгляду звернень у сфері державної реєстрації бізнесу Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України Віталій Желінський виступив із доповіддю на тему «Законодавчі зміни державної реєстрації юридичних осіб. Нотаріус як суб’єкт державної реєстрації». Нотаріуси отримали детальні відповіді на питання щодо нюансів здійснення державної реєстрації.

Голова Відділення НПУ в  Харківській області Олена Самощенко висловила вдячність доповідачу від імені усіх учасників заходу – за якісне викладення матеріалу та готовність ділитися з нотаріусами знаннями й досвідом.

 

Переглядів:
стрічка новин