Новини палати

У італійській пресі опубліковано низку матеріалів за результатами участі представників Нотаріальної палати України у засіданні Генеральної Асамблеї Ради нотаріатів Європейського Союзу, яке нещодавно відбулось в Італії.

Зокрема, це медіа II Sole 24 Ore, Ansa, ItaliaOggi, Provincia di Como, PreAlpina, Corriere Della Sera, stream24.ilsole24ore, Rai Radio 1, mondoprofessionisti.it, comozero.it.
Переглянути публікації

Публікації висвітлюють актуальні проблеми українського нотаріату, пов’язані із війною росії проти України, також опубліковане інтерв’ю із президентом НПУ Володимиром Марченком, оприлюднено заклик та реквізити для збору коштів у Благодійний фонд НПУ «Порятунок нотаріусів та їх сімей» https://help.npu.ua/

Наразі НПУ ведеться активна робота із міжнародними нотаріальними організаціями щодо отримання допомоги для нотаріусів України.

Основною метою БФ на сьогоднішній день є накопичення коштів на рахунках фонду, за допомогою колег із МСЛН та РНЄС, для подальшого розподілення цієї допомоги постраждалим нотаріусам України та членам їх сімей.

НПУ вдячна міжнародним партнерам за політичну та фінансову підтримку нотаріату України у важкі воєнні часи.

Переглядів:
стрічка новин