Новини палати

Асоціація сімейних медіаторів України (АСМУ) і Нотаріальна палата України запрошують нотаріусів взяти участь у міжпрофесійній онлайн-інтервізії на тему «Емоційна компетентність у професії: нотаріуси та медіатори. Вплив на успішну практику».

Дата: 21 лютого, 13:00 – 15:00

Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена!

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-i9VOCgFI4xjy15eULc2H68vVQoFDA0YAs6F0ThHYcQlYGA/viewform

Під час інтервізії будуть розглянуті та обговорені емоційні аспекти, які виникають у роботі нотаріусів та медіаторів, і як вони впливають на успішність професійної діяльності; увагу буде акцентовано на конкретних ситуаціях та на ефективних стратегіях їх вирішення.

Ведуча – Оксана Мельниченко (https://www.afmu.org.ua/team/оксана-мельниченко )

Інтервізія –  це групова робота фахівців з  різним досвідом, що є однією з цінностей цього міжпрофесійного заходу, з метою колегіальної рефлексії та аналізу питань практики, підвищення професійного рівня, отримання нових навичок, обмін досвідом тощо. Інтервізія передбачає рівність усіх учасників, роль ведучого в цьому випадку полягає у створенні безпечної атмосфери для ефективної керованої комунікації.    

АСМУ і НПУ співпрацюють в межах підписаного Меморандуму, задля підвищення ролі та авторитету сімейної медіації в суспільстві, розвитку практики медіації у сімейних спорах.

Захід організовано АСМУ в межах проекту «Шляхи до справедливості у вирішенні сімейних конфліктів: реалізація доступності та якості медіації», що впроваджується через USAID в рамках програми «Справедливість для всіх».

Якщо у вас є питання або потрібна додаткова інформація, звертайтеся за електронною адресою afmu.project@gmail.com. В темі листа вкажіть, будь ласка: «Питання щодо інтервізії».

Переглядів:
стрічка новин