Новини міжнародного нотаріату

Президент Міжнародного союзу нотаріату (МСЛН) Крістіна Армелья звернулася до Нотаріальної палати України із запрошенням для українських нотаріусів отримати індивідуальне членство в МСЛН.

Індивідуальне членство відкрите для всіх нотаріусів, що належать до одного із 89 нотаріатів-членів МСЛН. Індивідуальними членами можуть стати діючі нотаріуси, нотаріуси на пенсії, а також кандидати в нотаріуси.

Переваги індивідуального членства. Кожен нотаріус, що індивідуально приєднався до МСЛН, матиме преференційні зв’язки із Союзом та наступні можливості:

– отримання електронною поштою новин та іншої довідкової інформації, зокрема цифровий міжнародний огляд нотаріусів (RIN);

– можливість перегляду та завантаження всіх досліджень, робіт та публікацій з віртуальної бібліотеки МСЛН;

– можливість участі у міжнародних конгресах нотаріусів, семінарах та конференціях, організованих Союзом або за його участі, зі знижкою на реєстраційні внески;

– пільговий доступ до віртуальної освітньої платформи, яка наразі створюється в рамках МСЛН;

– доступ до переліку всіх нотаріусів, зареєстрованих в якості індивідуальних  членів тощо.

«Індивідуальне членство означає встановлення та поглиблення особистих стосунків між кожним нотаріусом та МСЛН, надання нотаріусам прямої інформації про розвиток нотаріальної професії на міжнародному рівні та роботу Союзу, тим самим розвиваючи у нотаріусів почуття належності до міжнародної спільноти», – зазначає Крістіна Армелья.

Членські внески. Індивідуальне членство в МСЛН буде підтверджено після надсилання реєстраційної форми та сплати нотаріусом щорічного внеску в розмірі 80 євро або 100 доларів США. Членство поновлюється виплатою щорічного внеску на початку року.

Щоб отримати реєстраційну форму для набуття індивідуального членства в МСЛН, надішліть свої дані до міжнародного відділу НПУ interdep.npu@gmail.com. Довідки за тел. (044) 230 72 80, провідний експерт з питань міжнародного співробітництва Коняєва Валентина Дмитрівна.

Переглядів:
стрічка новин