Новини палати Новини відділень

07 серпня 2020 року віце-президентом Нотаріальної палати України Оленою Кирилюк спільно з начальником Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Кирилом Міненко було проведено онлайн-конференцію з питання створення електронного документообігу нотаріусів з БТІ, за участі начальника Управління нотаріату та фінансового моніторингу Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України Віри Бондаренко, Директора директорату регіональної цифровізації Міністерства цифрової трансформації України Вадима Бортніка та Начальника відділу сприяння проектам цифрової трансформації Андрія Мандрика.

До участі були запрошені начальники: Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів); Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро); Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків); Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), голови відділень НПУ у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Черкаській областях та м.Києві.

В ході конференції Олена Кирилюк та Кирило Міненко доповіли учасникам про план заходів необхідних для налагодження електронного документообігу нотаріусів з БТІ на прикладі міста Києва. Керівники міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції Іван Легостаєв, Тетяна Філатова, Тимофій Дудін та Роман Мазур розповіли про ситуацію у регіонах, радник Віце-прем’єр міністра України Тамара Крючкова та Олена Бунякіна поділилися досвідом електронного документообігу м.Дніпро, Інна Бернацька, Людмила Масловець, Юрій Пилипенко, Наталія Курта, Наталія Козаєва, Тетяна Балик, Оксана Соломатіна та інші розповіли про проблемні аспекти в ході отримання відповідей на запити нотаріусів від БТІ, Вадим Бортнік та Андрій Мандрик висловили готовність Міністерства цифрової трансформації України сприяти у вирішенні проблемних питань на місцях.

Учасники окреслили подальший план дій, далі буде…

Переглядів:
стрічка новин