Новини міжнародного нотаріату

До уваги нотаріусів!

З 1 січня 2019 року французькі консульські установи більше не зможуть виконувати нотаріальні функції, зокрема, підписання нотаріально посвідчених довіреностей для отримання документа в  нотаріуса у Франції.

У зв’язку з цим до Нотаріальної палати України звернувся президент Вищої ради нотаріату Франції Жан-Франсуа Умбер із проханням надати перелік нотаріусів України, які володіють французькою мовою.

Цей перелік нотаріусів буде передано до Міністерства іноземних справ Франції з метою розповсюдження інформації cеред зацікавлених французьких  консульств задля забезпечення доступу мешканців Франції до вчинення нотаріальних  дій.

Якщо ви володієте французькою мовою та маєте бажання долучитися до даної ініціативи, просимо надіслати на адресу interdep.npu@gmail.com наступну інформацію українською та французькою мовами: ПІБ нотаріуса, номер свідоцтва, нотаріальний округ, адреса робочого місця, контактний телефон та електронна адреса.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел. (044) 230-72-80, контактна особа – Валентина Коняєва, головний спеціаліст з питань міжнародного співробітництва НПУ.

Переглядів:
стрічка новин