Новини відділень

29 жовтня у м. Дніпрі пройшли загальні збори нотаріусів Дніпропетровської області, на яких розглянули звіт про роботу відділення НПУ, обговорили можливості професійного самоврядування в сфері захисту професійних прав нотаріусів, необхідність дотримання кодексу професійної етики. На ці теми з нотаріусами спілкувалась голова відділення НПУ в Дніпропетровській області Олена Бунякіна.

Окрім того, відбувся безкоштовний захід з підвищення професійного рівня нотаріусів на тему «Зміни в процедурі державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: теорія та практика». Спікером виступив Віталій Желінський, державний реєстратор, начальник відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації.

Віталій Желінський проаналізував нові положення законодавства у сфері реєстрації бізнесу, надав поради нотаріусам, спрогнозував шляхи вирішення можливих проблемних питань.

Нотаріуси висловили вдячність відділенню НПУ в Дніпропетровській області за високий рівень організації заходу. Спілкування у професійному колі завжди корисне та приємне!

Нагадуємо, що участь в безкоштовних заходах НПУ з підвищення кваліфікації можуть брати лише нотаріуси, що не мають заборгованості по сплаті членських внесків.

 

Переглядів:
стрічка новин