З Днем Незалежності України!
Новини палати

Марія народилася на початку дев’яностих, у столиці вже незалежної України, що тільки оговтувалася після радянського періоду. Зростала разом із державою, від важких часів – до розквіту та євроінтеграції.

За роки незалежності змінювалось все – промисловість, освіта, медицина, культура, законодавство, влада. А головне – ментальність людей.

Марія пам’ятає, як її батьки натхненно ходили на мітинги революції 2004-го, а вже вона сама волонтерила на Майдані у 2013-му, а у 2014-му допомагала облаштуватися в Києві друзям із Донецька, які втратили домівку через російську окупацію.

Марія любить допомагати людям, та й робота її дуже людяна – працює помічником нотаріуса, планує розпочати власну нотаріальну діяльність. Так, навіть під час війни Марія має багато планів, адже вірить в Перемогу та найкраще майбутнє рідної країни.

Цьогоріч Марія у рідному місті поведе свою донечку до школи, у перший клас. Можливо, перший дзвоник пролунає в унісон із сиреною повітряної тривоги. Ймовірно, багатьох татусів не буде на шкільному святі.

Але коли зазвучить Гімн України, до мурашок по шкірі, усі присутні відчують ту єдність, яка допомагає жити – в країні, де триває війна, але такій же незалежній, вільній та самобутній.

У прекрасній країні, де обов’язково щасливо житимуть наші нащадки.

Дякуємо ЗСУ! Світла пам’ять загиблим Героям! Слава Україні!

З Днем Незалежності України!

 

 

Переглядів: